Oferta Tour Impex Group – Campanie de toamna

Oferta Tour Impex Group

Oferta Tour Impex Group SRL – Campania de toamna. De 27 ani – Calitate si profesionalism. In prezent ne desfasuram activitatea in 11 magazine: 3 in Deva dintre care un showroom care se intinde pe 500 mp doua in Brad si cate unul in Huneodara, Orastie, Hateg, Calan. Comercializam garduri electrice si accesorii pentru garduri, utilaje de constructii, motounelte pentru paduri si gradini, scule electrice profesionale, utilaje de constructii, echipamente zootehnice, utilaje de curatenie profesionale, sisteme de

incalzire, instalatii sanitare, instalatii electrice, scule de mana si accesorii, solarii si sisteme de irigatie.

 

Polizor unghiular, Bosch Professional, GWS 7-115 E, 115mm, 720W – 269 Lei pret oferta

  • Circumferinţă extrem de mică a mânerului şi o putere de 720 W
  • Circumferinţă extrem de mică a mânerului (176 mm) comparativ cu alte polizoare unghiulare din clasa sa de putere, pentru o muncă deosebit de plăcută
  • Motor puternic de 720 W şi o greutate de numai 1,9 kg pentru munca în regim de utilizare continuă

 

2390 Lei – Motocultor VIKING HB 585.1, 3.3 CP

Cu o lăţime de tăiere de 85 cm, HB 585 face faţă pe câmpuri, cu o viteză considerabilă. Pentru spaţii înguste, se poate regla lăţimea de tăiere la 60 cm. Gama vastă de accesorii precum plugul reglabil, greutatea suplimentară sau sistemul de admisie aer suplimentar, fac din HB 585 un utilaj extrem de adaptabil. – Oferta Tour Impex Group

 

579 Lei – Surubelnita cu acumulator 18 V GSR 1800-LI

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator GSR 1800-LI face parte din categoria de scule electrice cu acumulator profesionale Bosch. Cu o constructie compacta si ergonomica si cu greutatea redusa la numai 1,4 kg ( cu acumulatorul montat) masina de gaurit si insurubat BoschGSR 1800-LI ofera manevrare perfecta si lucru fara efort.

 

 

850 Lei – Motofierastrau STIHL MS170 1,1 mm/40cm

Acest model este pentru incepatori; este mic cu catalizator(D), cu emisie redusa de gaze, cu tehnica derivata de la motoferastraiele profesionale. Este recomandat pentru taierea lemnelor pentru foc si pentru constructiile din lemn. De asemenea mai este bun pentru taierea pomilor cu diametrul de pana la 30 cm.

 

888 Lei – Tocator de frunze Viking GE 103

Tocator electric de gradina in oferta Tour Impex Group. Puternic, cu deschidere oblica in forma de trifoi. Cu tasta infoliata si cutit-disc cu zgomot amortizat.Tocătoarele de grădină ajută eficient la păstrarea ordinii în grădină.
Ajutoare practice ale grădinarilor, pentru reducerea în volum a materialelor organice, pentru producerea îngrăşământului vegetal sau pentru prepararea substanţelor necesare fabricării compostului.

 

 

599 Lei – Utilaj de curățat cu înaltă presiune STIHL RE 88

Noul model de utilaj de curţat cu înaltă presiune, mai mic şi mai uşor de manevrat, cu capacitate de 100 bar. Pentru lucrări de curăţenie pe lângă casă şi în curte, precum şi pentru curăţarea autoturismelor private. Cuplaj rapid la ieşirea de înaltă presiune şi cuplaj anti-răsucire la pistol, duză rotativă şi duză plată şi furtun de înaltă presiune cu inserţie textilă, cu lungime de 5 m.

1990 Lei – Pulverizator confortabil STIHL SR 430

Pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune. Extrem de uşor de utilizat. Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni. Simplu şi rapid de pornit.

 

1499 Lei – Motofierastrau cu lant Makita EA4300F+ bonus 1L ulei motor amestec

Recomandat pentru utilizare semiprofesională. Carter turnat din magneziu Pompa de ulei metalică, cu debit variabil, oprește pomparea uleiului la relanti. Efort minim la pornire (“Easy Start”). Pornire la rece si oprire eficace printr-un singur buton (“Touch & Stop”)

Putere: 2,2 kW (3,0 CP)

 

1390 Lei – Suflantă de înaltă performanţă STIHL BG 86.

Pentru curăţarea suprafeţelor mari de frunze şi iarbă, datorita filtrului HD2 se poate folosi şi într-un mediu cu foarte mult praf. Duză rotundă, duză plată, sistem STIHL antivibraţii, STIHL ElastoStart, motor cu tehnologie 2-MIX, pârghie de acceleraţie cu tastă de oprire şi posibilitate de blocare.

Mai multe Scule Electrice si Unelte

Meniu