scule electriceOnline gasesti cele mai bune preturi la scule electrice, unelte si utilaje agricole

Sute de magazine online care vand scule, unelte, utilaje si alte produse tehnice. Mii sau sute de mii de produse: truse de scule, scule electrice, diverse scule de mana sau scule hitech. Cum stii de unde sa cumperi? Cine iti va livra mai repede? Cine iti ofera cel mai bun pret? Cine are cel mai putin anevoios sistem de retur? Cine iti face service?

Doar o parte din intrebarile la care trebuie sa stii raspunsul inainte de a achizitiona online scule si unelte.

Foloseste platforme comparatoare

Polonia are deja mai multe platforme online comparatoare de pret. Romania are si ea doua, de incredere. Adica un website unde shop-urile isi inscriu site-ul web pentru ca tu, clientul, sa vezi toate ofertele pentru un respectiv produs. In Romania putem compara scule electrice si alte produse pe  Compari.ro si Price.ro.

Cand cauti scule electrice sau utilaje agricole pe Google, dupa denumire adauga cuvantul „compari” sau „price”. Astfel, primele rezultate obtinute in cautare vor fi de la aceste site-uri. Iti va fi mult mai usor sa alegi de unde sa cumperi mai ieftin, insa pretul nu este singurul lucru de care trebuie sa ti cont.

Timpul de livrare

De multe ori, magazinele care comercializeaza scule sau utilaje specializate (scule cu tehnologie de ultima ora, strunguri CNC sau alte piese cu tonaj mare sau valoare foarte mare) nu au aceste produse in stocul lor (acestea urmand a fi comandata de la furnizor in momentul in care tu plasezi comanda). Pe site poti vedea ca isi asuma un timp de livare intre 24 si 48 de ore, insa de multe ori intarzie.

Daca ai nevoie urgenta de un produs, nu il comanda inainte sa primesti o confirmare referitoare la data in care iti va fi livrat. Aproape toate shop-urile au un numar de telefon pentru consultanta. Pune mana si suna! Asa vei stii cand si cum vei primi ce ai comandat.

Service si mentenanta pentru scule electrice

Incearca sa achizitionezi brand-uri care au propriul service. De preferat sa fie cat mai aproape de tine sau de afacerea ta. In cazul in care locuiesti intr-un oras mare, nu e asa mare problema. Daca esti din mediul rural, departe de oras, s-ar putea sa intampini probleme.

Mai exact trebuie sa trimiti produsul prin curier sau alte mijloace la service-ul respectiv. In service va sta intre 1-2 zile si 2-3 saptamani, in functie de gradul de aglomerare. Toata lumea stie ce se intampla cand te duci la reparat cu o motocoasa si este sezon de cosit. Toata tara are aceeasi problema in acelasi timp. Sunt cazuri in care primesti timp de reparatie pana la 1 luna, cand fanul e de mult dus.

ATENTIE: unele brand-uri nu le poti repara decat in service-urile lor, problema fiind ca nu se gasesc piese in alta parte. Trebuie tinut cont si de acest aspect. Nu ai vrea sa iti comanzi o masina de gaurit din Constanta(tu fiind din Deva) iar daca se strica sa trebuiasca sa o trimiti inapoi. Alege, de preferat, un brand cu showroom si service la tine in zona.

Alti indicatori

Atunci cand faci tranzactii online verifica daca site-ul are un certificat de securitate. E simplu! In browser-ul de internet, in fata adresei web trebuie sa apara https://…  hypertext transfer protocol secured. Lipsa s-ului dupa http insemnand ca conexiunea nu este securizata. 

Cauta review-uri si pareri pe site-uri tehnice de specialitate unde oamenii lauda sau condamna serviciile oferite de magazinele online. Oricum, nu te lua dupa primul comentariu pe care il gasesti. Verifica in mai multe surse.

Verifica vechimea firmei! De mult ori si acesta poate fi un indicator. De exemplu, daca gasesc scula dorita pe doua site-uri la acelasi pret, voi comanda de la firma cu mai multa experienta. Bineinteles incurajez oamenii sa cumpere si de la magazinele de scule nou aparute, dar doar daca sunt siguri de seriozitatea acestora. O firma ce comercializeaza scule si unelte de 25 de ani (ex: Expert Scule) trebuie sa fi fost serioasa pentru a rezista atat pe piata.

Distribuitorii autorizati vor avea tot timpul preturi mai bune. Prima mana! Rar gasesti un rerevanzator care sa ofere preturi mai bune decat vanzatorul autorizat.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu