30 ANI ÎN CARE AM LIVRAT CALITATE

Povestea noastra

In prezent ne desfasuram activitatea in 11 magazine: 4 in Deva dintre care un showroom care se intinde pe 500 mp, doua magazine in Brad si cate unul in Huneodara, Orastie, Hateg, Calan. Comercializam garduri electrice si accesorii pentru garduri, utilaje de constructii, motounelte pentru paduri si gradini, scule electrice profesionale, utilaje de constructii, echipamente zootehnice, utilaje de curatenie profesionale, sisteme de incalzire, instalatii sanitare, scule de mana si accesorii, solarii si sisteme de irigatie.

Oferta larga de produse este dublata de o oferta de servicii cu caracter tehnic, respectiv: consultanta tehnica, service in garantie si post garantie pentru toata gama de produse vandute de societatea noastra, piese de schimb, punere in functiuneservice – autorizarea functionarii si verificare tehnica periodica pentru centrale termice, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Despre Tour Impex Group SRL Deva

Produsele pe care le comercializam apartin unor companii lideri la nivel mondial, STIHL, RURIS, BOSCHCHAPRON LEMENAGER, MAKITA, KÄRCHER, MILWAUKEE, FESTOOL, MOTAN, BERTOLINI, BCS, ROTAKT, EFCO, NAANDANJAIN, BISONTE, IMER, BATMATIC, TITAN, etc.

Portofoliul nostru de clienti cuprinde atat persoane fizice cat si juridice. Siguranta si stabilitatea noastra, se bazeaza pe relatiile stranse care le dezvoltam cu acestia, dovedind de fiecare data ca suntem capabili sa indeplinim orice solicitare in mod convenabil, rapid si profesional. Incercam sa ajungem in varf prin atentia fata de dorintele lor, incercam să venim in intampinarea asteptarilor lor, si chiar sa le depasim prin produsele si serviciile noastre.

Gandim in perspectiva şi ne dorim sa demonstram ambitie si responsabilitate, tindem sa ne autodepasim, sa imbunatatim in permanenta tot ceea ce facem si oferim.

Va invitam si va asteptam in magazinele noastre sa va convingeti de pretul, calitatea produselor si serviciilor oferite!

Magazin Scule Bosch Stihl Deva

Credem ca satisfactia clientilor este un castig pentru noi. Vrem ca ei sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta!

0
Clienti fericiti anual
0
Produse in stoc
0
Zile activitate
0
Premii castigate

Distribuitori Autorizati pentru Branduri de Renume

FURNIZORII NOSTRI

Ne indragesti deja? Contacteaza-ne pentru a gasi solutia optima pentru tine!

Meniu