Magazinele Tour Impex Group SRL

Magazinele Tour Impex Group SRL – In prezent ne desfasuram activitatea in 10 magazine: 4 in Deva dintre care un showroom care se intinde pe 500 mp, doua magazine in Brad si Hateg ,cate unul in Hunedoara, Orastie, Calan. De asemenea Tour Impex Group SRL opereaza si 2 magazine online: www.expertscule.ro si www.expertmotounelte.ro.

Comercializam garduri electrice si accesorii pentru garduri, utilaje de constructii, motounelte pentru paduri si gradini, scule electrice profesionale, utilaje de constructii, echipamente zootehnice, utilaje de curatenie profesionale, sisteme de incalzire, instalatii sanitare, scule de mana si accesorii, solarii si sisteme de irigatie.

Produsele pe care le comercializam apartin unor companii lideri la nivel mondial: CHAPRON LEMENAGER, STIHL,RURIS, BOSCH,MAKITA, KÄRCHER, MILWAUKEE, BERTOLINI, BCS, ROTAKT,UNIOR,IMER,BATMATIC,WAGNER, BISONTE,MONTOLIT, etc.

Te asteptam in Magazinele Tour Impex Group SRL din Judetul Hunedoara.

DEVA

Tour Impex Group SRL Deva este unic importator al brandului de Garduri Electrice Chapron Lemenager din Franta.

Metode moderne si eficiente pentru ingradirea animalelor domestice si pentru protectia culturilor de animalele salbatice. Renunta la metodele traditionale de ingradire si beneficiaza de avantajele gardului electric.

  • montaj rapid,
  • greutate redusa la transport,
  • eficienta crescuta,
  • variante de alimentare diverse (retea electrica, baterii, acumulatori, sistem solar, generator),
  • garantie 3 ani la aparatele de gard electric,
  • tensiuni de pana la 15000 de volti.

*Compania producatoare, Chapron Lemenager din Franta, are peste 60 de ani de experienta in cercetarea si fabricarea gardurilor electrice.

Vezi oferta noastra de Garduri Electrice Aici

Dispecerat Service Centrale Termice: Pentru reparatii, revizii tehnice periodice, punere in functiune sau autorizare ISCIR pentru centrale termice va rugam sa va programati telefonic la numarul de telefon 0254 232 146.

Meniu