Lansare Magazin Stihl, Viking – Flagship Store

Magazin Stihl – Flagship Store Deva. Am lansat un nou concept de magazin, un magazin reprezentativ dedicat prezentarii si vanzarii produselor din gama Stihl. La showroom-ul nostru veti gasi un spatiu dedicat de 130 mp unde puteti vedea si achizitiona motounelte pentru padure sau gradina din gama Stihl/Viking. Puteti achizitiona echipamente de protectie si chiar produse din gama Stihl TimberSports. Proiectul a fost realizat cu sprijinul si in colborare cu ANDREAS STIHL MOTOUNELTE SRL.

 

Peste 25 ani de experienta in comercializarea cu scule si utilaje

De mai bine de 25 ani oferim solutii, consultanta si produse de calitate clientilor nostri, de la scule electrice, utilaje pentru constructii la utilaje agricole si instalatii termice sau electrice. Va asteptam cu drag si cu oferte speciale in Deva pe Calea Zarandului, nr. 70 si online pe  Expert Scule.


  • Oferta larga de produse este dublata de o oferta de servicii cu caracter tehnic. Consultanta tehnica, service in garantie si post garantie pentru toata gama de produse vandute de societatea noastra. Piese de schimb, punere in functiune – service – autorizarea functionarii si verificare tehnica periodica pentru centrale termice, in conformitate cu reglementarile in vigoare.
  • Portofoliul nostru de clienti cuprinde atat persoane fizice cat si juridice. Siguranta si stabilitatea noastra, se bazeaza pe relatiile stranse care le dezvoltam cu acestia. Vrem sa dovedim de fiecare data ca suntem capabili sa indeplinim orice solicitare in mod convenabil, rapid si profesional. Incercam sa ajungem in varf prin atentia fata de dorintele lor. Incercam să venim in intampinarea asteptarilor lor, si chiar sa le depasim prin produsele si serviciile noastre.
  • Gandim in perspectiva şi ne dorim sa demonstram ambitie si responsabilitate, tindem sa ne autodepasim, sa imbunatatim in permanenta tot ceea ce facem si oferim.

    Va invitam si va asteptam in magazinele noastre sa va convingeti de pretul, calitatea produselor si serviciilor oferite!

 

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu